SĂNĂTATE, NOUTĂȚI

Asociația Stroke

Asociația Stroke | Global Hubb

Asociația Stroke și-a actualizat declarația cu privire la utilizarea țigărilor electronice. Încă susține vapingul ca alternativă la fumat pe baza celor mai recente dovezi de la National Health Service și Public Health England.

Asociația sprijină oamenii ce suferă un accident vascular cerebral, oferind sprijin de specialitate, finanțând cercetări critice și făcând campanii pentru a se asigura că persoanele afectate de accident vascular cerebral primesc cele mai bune îngrijiri și îngrijiri pentru a-și reconstrui viața.

Un accident vascular cerebral apare atunci când aportul de sânge către creier este restricționat. Simptomele unui accident vascular cerebral pot include fața căzută pe o parte, persoana poate fi incapabilă să ridice ambele brațe și să le țină acolo, vorbirea poate deveni neclară sau persoana poate să nu poată vorbi deloc.

Factorii legați de accident vascular cerebral includ:

  • Fumat
  • Hipertensiune arterială (hipertensiune arterială)
  • Obezitatea
  • Niveluri ridicate de colesterol
  • Diabet
  • Consumul excesiv de alcool

Ultima declarație de poziție a Asociației Stroke spune: „Dovezile actuale arată că riscul pentru sănătate pe care îl prezintă țigările electronice pe termen scurt este probabil să fie considerabil mai mic în comparație cu fumatul convențional. Potrivit unei analize independente a dovezilor efectuate de Public Health England în 2018, țigările electronice sunt cu 95% mai puțin dăunătoare sănătății decât țigările obișnuite și, atunci când sunt susținute de un serviciu de renunțare la fumat, ajută majoritatea fumătorilor să renunțe complet la tutun.

„Susținem punctul de vedere al Public Health Anglia și al altor organizații din Marea Britanie pentru sănătate publică, conform cărora fumătorii ar trebui să ia în considerare utilizarea țigărilor electronice, alături de alte metode pentru a opri fumatul. Cu toate acestea, având în vedere efectele necunoscute pe termen lung ale consumului de țigări electronice asupra sănătății, credem că acestea ar trebui folosite doar de către fumători ca o cale spre oprirea completă a fumatului și nu recomandăm utilizarea acestora de către nefumători sau persoanele cu vârsta sub 18 ani. ”

Sursa: planetofthevapes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publică.