Shipping free on all orders over 149 RON | info@globalhubb.com

Fiind o companie în continuă dezvoltare, suntem în căutare de personal pentru departamentul vânzări și manageri regionali experimentați. În fiecare lună deschidem magazine noi în orașele din România și binevenim în echipa noastră orice membru nou care poate contribui la oferirea unor servicii profesionale și de calitate clienților noștri din sfera comerțului cu amănuntul și comerțului angro. Pentru distribuția gamelor de e-lichide premium și aparatelor destinate vapatului căutăm manager național de vânzări. Pentru managementul centrelor de vânzări noi sau existente, preferăm ca persoanele recrutate să fie vaperi experimentați.

Dacă ești un individ dinamic în căutarea unei oportunități de dezvoltare profesională și crezi că poți contribui la dezvoltarea afacerii noastre, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail: info@globalhubb.com

Pentru orice întrebări, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0368.436.557.

ABOUT US

Global Hubb stands for the notion that quality products should be available to everyone.

We at Global Hubb desire to develop universal products that fit the broadest spectrum of users in a modern lifestyle and believe that quality products should also contain fun and elegance. Our friendly team mirror the enthusiasm of our products.

QUICK LINKS
SOCIAL

GLOBAL HUBB © 2019.     All Rights Reserved.