Shipping free on all orders over 149 RON | info@globalhubb.com

Ce este Global Hubb ? | Rovape

“Un nou producator de lichide si retailer de hardware a aparut pe piata din Romania. Cei de la GlobalHubb mi-au trimis cateva mostre din ceea ce produc. Intotdeauna incurajez diversitatea cand vine vorba de lichide, tocmai de aceea am creat acest mic clip pentru a va prezenta cateva dintre produsele lor. Le multumesc celor care au creat timlapsurile in care au evidentiat frumusetea Bucurestiului.

Viziteaza-i pe cei de la GlobalHubb pe www.globalhubb.ro

Sustine-ne prin a te abona la canalul nostru de Youtube! Da un like paginii noastre de Facebook (https://www.facebook.com/RoVaping/)

Tin sa mentionez ca informatia prezentata in acest clip este strict parerea mea personala si intotdeauna recomand o informare amanuntita inaintea achizitionarii oricarui mod/tank sau prepararii oricarui lichid.

Aboneaza-te pentru a sustine comunitatea si pentru sansa de a afla lucruri noi saptamanal!

Mai multe detalii pe Facebook .

Intra pe www.unde-vapez.eu pentru o lista detaliata a locurilor unde se poate vape in Romania. www.rovape.com Vape On! #Rovape

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ABOUT US

Global Hubb stands for the notion that quality products should be available to everyone.

We at Global Hubb desire to develop universal products that fit the broadest spectrum of users in a modern lifestyle and believe that quality products should also contain fun and elegance. Our friendly team mirror the enthusiasm of our products.

QUICK LINKS
SOCIAL

GLOBAL HUBB © 2019.     All Rights Reserved.