Livrare gratuită la toate comenzile peste 149 RON | [email protected]

Cei care vapează vor salva mii de lire anual, bucurându-se de aceleași prețuri la asigurarea medicală ca nefumătorii

Știrile vin după ce Sănătatea Publică din Anglia a raportat că vapatul este cu 95% mai puțin dăunător decât fumatul tradițional.

Cei care vapeaza vor salva mii de lire bucurându-se de aceelași prețuri la asigurarea medicală ca nefumătorii.

Un nou site pentru utilizatorii de țigări electronice oferă opțiunea de a salva aproape jumătate din sumă totală a asigurării medicale de viață cât și pentru cea pentru boli critice.

Majoritatea companiilor de asigurări tratează vaperii la fel ca pe fumători, iar un fumător în vârstă de 40 de ani care primește în medie £200,000 dea lungul unei perioade de 25 de ani va trebui să plătească £38.09 lunar.

Prin comparație, un nefumător va plăti în medie £16.06 pe luna pentru aceeași nivel de acoperire a asigurării medicale.

Ca măsură adițională pentru combaterea fumatului tradițional, membrii parlamentului englez au propus ca țigările electronice să fie eliberate pe bază de prescripție medicală. În plus, puternicul comitet pentru Știința și Tehnologia Comunității au atras atenția că e-țigaretele sunt trecute prea ușor cu vederea ca una din cele mai eficiente metode de a stopa dependența de nicotină. Momentan, doar plasturii și gumele de mestecat sunt eliberate pe bază de prescripție de către doctori.

David Mead, șef executiv al Future Proof Insurance și cel care a lansat site-ul comparativ, relatează: “Am urmărit să oferim unelte ușor de folosit de către cei care vapeaza și urmăresc să economisească bani.”

“Cei mai mari câștigători sunt cei care se rezumă numai la țigări electronice cât și cei care nu au mai folosit niciun produs pe bază de tutun în ultimele 12 luni.”

SURSA

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.