Livrare gratuită la toate comenzile peste 149 RON | [email protected]

Coca Cola contemplează la băuturi de wellness cu CBD

coke-cbd

Coca Cola au confirmat că sunt interesați să exploreze posibilitatea utilizării a unui compus de canabis în băuturile lor răcoritoare.

Purtătorul de cuvânt al companiei, Kent Landers, a declarat că nu a fost luată nicio decizie pentru a intra pe acea piață specifică, dar a recunoscut că “urmărea îndeaproape modul în care a evoluat sectorul”.

“Împreună cu mulți alții din industria băuturilor, ne uităm îndeaproape la intensificarea utilizarii CBD-ului non-psihoactiv ca ingredient în băuturile de wellness din întreaga lume. Spațiul evoluează rapid…”, a declarat el.

Cannabidiolul, sau CBD, nu produce senzatia euforica asociata în mod normal cu marijuana.

Multi cred ca are proprietăți antiinflamatoare și de ameliorare a durerii, iar recent au apărut numeroase produse infuzate cu CBD.

Declarația Coca-Cola a venit in urma rapoartelor ca acestia ar discuta o asociere cu compania canadiană Aurora Cannabis pentru a produce o băutură de sănătate.

Cannabisul a devenit legal în Canada pe 17 octombrie, iar companiile americane investesc foarte mult în producătorii de la nord de graniță.

Constellation Brands, o companie spirtoasă uriașă care numără berea Corona printre etichetele sale, a cumpărat un pachet minoritar de miliarde de dolari în Canopy Growth, un producător canadian de marijuana medicală.

Faptul ca unul dintre cele mai mari branduri din lume prezinta interes fata de acest sector este un alt indiciu al acceptării produselor pe baza de cannabis la nivel de corporatii și a modului în care Canada este probabil să joace un rol central în dezvoltarea viitoare.

 

Vezi și produsele Global Hubb cu aditivi CBD: https://globalhubb.ro/product/cbd/

 

Sursa: https://news.sky.com/story/coca-cola-contemplates-healthy-cannabis-drink-11501075

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.