GUIDES, REVIEWS

Diferitele tipuri de țigări electronice – INFOGRAFIC

 

CIG-A-LIKE

Unele dintre primele modele de țigări electronice încercau să imite pe cât de mult posibil țigara clasică, de aici și numele cig-a-like. Acestea au cele mai mici dimensiuni și se simt ca o țigară obișnuită.

POD MOD

În cea mai mare parte din timp, dispozitivele cu pod-uri sunt doar o variantă mai complexă a cig-a-like. Aceste dispozitive all-in-one au o baterie și un cartuș cu lichid pe care doar îl atașezi și este gata de vapat.

VAPE PEN

Acestea reprezintă kitul de vaping pentru începători. Bateria este de dimensiuni mai mari și de cele mai multe ori au un atomizor reîncărcabil, un mare plus față de sistemele cu pod-uri închise.

BOX MOD

Un BOX MOD este o sursă de putere, în esență o cutie care conține una sau mai multe baterii reîncărcabile care trimit semnalul electric către atomizor. I se mai spune și simplu “mod”.

ALL-IN-ONE

All-in-one se referă la un starter kit care are integrate toate sistemele necesare funcționării. Un aspect important al dispozitivelor AIO care îl diferențiază de alte țigări electronice este că nu poți separa bateria de atomizor.

MECH MOD

Spre deosebire de dispozitivele anterioare, mod-urile mecanice nu au niciun fel de microcip sau cabluri. Acestea sunt în adevăratul sens al cuvântului un tub sau o cutie mecanică care extrage energie din baterie și o transmite către atomizor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *