Livrare gratuită la comenzile peste 149 RON în limita kilometrilor interni Fan Courier | Comenzile se onorează în maxim 3-4 zile lucrătoare | Contact: +40 758 840 785

Pentru activarea prețurilor de distribuitor, vă rugăm să vă creați un cont personal și să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email [email protected]


Aici, la Global Hubb, producem propriile game de e-lichide în unitățile noastre din apropierea Londrei, în Anglia. Datorită succesului înregistrat de lansarea inițială a produselor noastre pe piața din România, căutăm să distribuim gamele deja dezvoltate în magazinele specializate din întreaga țară. Avem înțelegeri pentru exclusivitate cu unele dintre cele mai mari companii internaționale din domeniu și datorită statutului nostru de distribuitori autorizați, ne asigurăm de faptul că oferim cele mai bune prețuri pentru aparatelele și consumabilele destinate vapatului.

Avem o gamă largă de e-lichide cu sau fără nicotină, produse în conformitate cu certificatul ISO9000 și înregistrate în baza de date a Ministerului Sănătății din România și a Autorității Medicale din Uniunea Europeană. Nivelul înalt calitativ și estetica ambalajelor folosite, face ca produsele noastre să aducă marje de profit până la 100%. Dacă v-ați săturat de aceleași e-lichide anoste, dați un boost afacerii sau magazinului dumneavoastră cu ajutorul unor produse premium create în Anglia.

Pentru mai multe informații sau pentru programarea unei întâlniri de afaceri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0368.436557.