Shipping free on all orders over 149 RON | info@globalhubb.com

Pentru activarea prețurilor de distribuitor, vă rugăm să vă creați un cont personal și să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email info@globalhubb.com


Aici, la Global Hubb, producem propriile game de e-lichide în unitățile noastre din apropierea Londrei, în Anglia. Datorită succesului înregistrat de lansarea inițială a produselor noastre pe piața din România, căutăm să distribuim gamele deja dezvoltate în magazinele specializate din întreaga țară. Avem înțelegeri pentru exclusivitate cu unele dintre cele mai mari companii internaționale din domeniu și datorită statutului nostru de distribuitori autorizați, ne asigurăm de faptul că oferim cele mai bune prețuri pentru aparatelele și consumabilele destinate vapatului.

Avem o gamă largă de e-lichide cu sau fără nicotină, produse în conformitate cu certificatul ISO9000 și înregistrate în baza de date a Ministerului Sănătății din România și a Autorității Medicale din Uniunea Europeană. Nivelul înalt calitativ și estetica ambalajelor folosite, face ca produsele noastre să aducă marje de profit până la 100%. Dacă v-ați săturat de aceleași e-lichide anoste, dați un boost afacerii sau magazinului dumneavoastră cu ajutorul unor produse premium create în Anglia.

Pentru mai multe informații sau pentru programarea unei întâlniri de afaceri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0368.436557.

ABOUT US

Global Hubb stands for the notion that quality products should be available to everyone.

We at Global Hubb desire to develop universal products that fit the broadest spectrum of users in a modern lifestyle and believe that quality products should also contain fun and elegance. Our friendly team mirror the enthusiasm of our products.

QUICK LINKS
SOCIAL

GLOBAL HUBB © 2019.     All Rights Reserved.