Livrare gratuită la comenzile peste 149 RON în limita kilometrilor interni Fan Courier | Comenzile se onorează în maxim 3-4 zile lucrătoare | Contact: +40 758 840 785

Întrebări Frecvente

Ce este “macerarea” și au produsele Global Hubb nevoie de aceasta?

Macerarea e-lichidelor este un proces folosit pentru amestecarea aromelor împreună cu bazele pentru e-lichide (PG/VG, etc.), similară procesului de infuzare a ceaiului în apă. Macerarea maturează aromele și în anumite cazuri culoarea lichidului. Ea este folosită pentru a da concentratului aromatic timp pentru a se dezvolta și amesteca perfect. De exemplu, lichidul nostru Cherry Sherbet este făcut din 3 arome diferite. Daca ați vapa Cherry Sherbet imediat după amestecare, s-ar putea să nu simțiți aproape deloc gustul de cireșe. Printr-un proces de agitare și prin introducerea aerului curat se asigură maturarea aromelor, făcându-le mai intense și mai echilibrate ca gust.

Încercăm pe cât putem de bine să macerăm lichidele noastre un minim de 7-10 zile înainte de a le ambala și comercializa, pentru a nu avea nevoie de o altă macerare decât în cazul în care doriți dumneavoastră acest lucru.


Vor funcționa e-lichidele Global Hubb în țigara mea electronică?

Da. Toate țigările electronice funcționează pe același principiu. E-lichidul este stocat în rezervor și este transmis unui element de încălzire sau atomizor cu ajutorul unui fitil. Din acest punct, lichidul este încălzit până la nivelul la care este vaporizat, producând astfel vaporul pe care îl inhalați.


Cât timp rezistă e-lichidele Global Hubb?

E-lichidele Global Hubb au un termen de valabilitate de 24 de luni de la data fabricării lor.

Veți găsi indicația termenului de expirare pe sticlele Global Hubb sub numărul lotului.


Cum deschid o sticlă din orice gamă Global Hubb?

Sticlele noastre sunt de cea mai bună calitate. Capacele sunt optimizate împotriva scurgerilor, rezistente în fața deteriorărilor fizice și au sistem de închidere cu protecție pentru copii. Prin urmare, vă rugăm să apăsați ferm capacul și să răsuciți invers sensului acelor de ceas pentru a rupe sigiliul.

Considerăm că cea mai bună metodă de deschidere a sticlei este să apăsați și să răsuciți sticla în timp ce țineți capacul și nu invers.


E-lichidele Global Hubb conțin Diacetil, Acetil Propionil sau Acetoină?

În produsele noastre NU folosim nici una dintre următoarele substanțe: Diacetil, Acetil Propionil și Acetoină.


Folosiți coloranți artificiali în e-lichidele voastre?

Nu folosim nici un colorant în afară de culorile naturale ale concentratelor aromatice. Coloranții artificiali nu au nici un scop în afară de cel estetic și de aceea noi nu îi folosim.


Folosiți arome extrase din baze uleioase?

Nu folosim arome extrase din baze uleioase – toate concentratele noastre aromatice sunt suspendate în PG (propilen glicol).