SĂNĂTATE, GHIDURI, NOUTĂȚI

Momentul pentru e-lichide mentolate este ACUM

Menthol Banned

Țigările mentolate interzise în UE – ce înseamnă pentru industria vapingului?

Începând cu miercuri, 20 mai 2020, vânzarea de țigări mentol și țigarete cu capsulă a fost interzisă în Uniunea Europeană. Noile reglementări au fost introduse prin Directiva UE privind tutunul.

Directiva privind tutunul, adoptată în UE în urmă cu câțiva ani, prevede, printre altele, interdicția de a folosi arome în țigările analogice. Cu toate acestea, interdicția nu se aplică țigărilor electronice, încălzitorilor de tutun și trabucurilor mentol și țigărilor.

Menthol Banned

Spune adio mentolului sau alege opțiunea alternativă de mentol

8% dintre fumătorii de țigări din UE obișnuiau să fumeze țigări mentol – și au devenit doar potențiali clienți de mentol e-lichid. Acest lucru echivalează cu 11 miliarde de dolari în vânzări anuale

Țigările de mentol au generat vânzări de 11 miliarde de dolari în toată Europa. În timp ce interdicția a însemnat să-i împingă pe fumători să renunțe la dependență, unii dintre ei (de exemplu, 16% în Polonia) declară trecerea la produse alternative, inclusiv țigări electronice. Presupunând că 10% din fumătorii de țigări mentol au trecut la produse alternative, asta înseamnă încă peste un miliard de dolari, care are șansa de a intra în industria e-țigărilor.

Vânzarea țigărilor mentol a fost interzisă în toată UE, dar clienții au încă nevoie de produse pe bază de mentol. Oferiți-le noilor clienți potențiali ceea ce se așteaptă – lichide e-mentol de cea mai bună calitate. În funcție de țara pe care doriți să o vizați, procentul de fumători de țigări mentol variază de la o țară la alta: Estonia: 27%, Finlanda: 14%, Suedia: 8%, Norvegia: 8%, Marea Britanie: 7%, Danemarca: 6%.

Cazul special al Estoniei

Estonia a fost cunoscută pentru una dintre cele mai dificile reglementări pentru e-țigările, dar, din cauza interzicerii țigaretelor mentol din UE, Estonia legalizează lichidele electronice mentol. Cota de piață de până la 27% din țigările mentol din această țară a fost una dintre cele mai mari din UE, conform datelor Nielsen. De la 4 mai, mentolele e-lichide sunt legale în Estonia, ceea ce înseamnă că jocul pentru mărcile e-lichide de pe această piață a început deja.

Este momentul potrivit pentru a lansa propriul brand de e-lichid?

Spațiul de pe piață pentru noile mărci este creat, deci acesta poate fi momentul perfect pentru introducerea propriei mărci.

Nicio piață nu tolerează lipsuri. În mod similar este piața de țigarete electronice și țigarete analogice, datorită decalajului din industrie, o idee bună în situația actuală a pieței poate fi punerea în aplicare a liniei e-lichide mentol.

Globalhubb, ca producător de materii prime pentru producerea de lichide electronice în oferta sa de aromă, prezintă, de asemenea, o linie de arome pe bază de mentol. Încercați bine-cunoscutele noastre arome de mentol Molinberry produse de Chemnovatic

  • E-lichidele premium Global Hubb sunt produse în unitățile noastre certificate cu ISO9001 din Marea Britanie, folosind baze aromatice premium din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.
  • Lichidele noastre sunt testate în laboratoare clasate farmaceutic și se conformează cu toate legislațiile în vigoare.
  • Liquids containing nicotine conform to all required European TPD regulations and are registered with the EU
  • ECID registration numbers are available upon request

Faceți aromele de mentol și mai cool

Uneori, o aromă concentrată singură nu este suficientă pentru a obține un gust dorit de e-lichid. Acesta este motivul pentru care Chemnovatic oferă o serie de aditivi mai comuni pentru e-lichide, care sunt fabricate din ingrediente de cea mai bună calitate și vă ajută să vă îmbunătățiți rețetele de lichide. Dacă doriți să faceți gustul lichidelor dvs. și mai viu și multidimensional, încercați aditivii noștri de mentol și răcire.

 

Card Image Cap
Flavour 10ml – Butter Mint
10,00 lei
Card Image Cap
Flavour 10ml – Double Mint
10,00 lei
Card Image Cap
Flavour 10ml – Mint Xo
10,00 lei

 

Contactează-ne

Suntem întotdeauna dispuși să vorbim despre inspirații și tendințe în industria vape. În același timp, consultanții noștri vor discuta cu plăcere despre câteva domenii posibile de cooperare și modalități prin care vă putem ajuta să vă dezvoltați ideile și cum să le transformați într-un real succes de vânzări!

Lasă un răspuns