SĂNĂTATE

Coca Cola contemplează la băuturi de wellness cu CBD

coke-cbd

Coca Cola au confirmat că sunt interesați să exploreze posibilitatea utilizării a unui compus de canabis în băuturile lor răcoritoare.

Purtătorul de cuvânt al companiei, Kent Landers, a declarat că nu a fost luată nicio decizie pentru a intra pe acea piață specifică, dar a recunoscut că “urmărea îndeaproape modul în care a evoluat sectorul”.

“Împreună cu mulți alții din industria băuturilor, ne uităm îndeaproape la intensificarea utilizarii CBD-ului non-psihoactiv ca ingredient în băuturile de wellness din întreaga lume. Spațiul evoluează rapid…”, a declarat el.

Cannabidiolul, sau CBD, nu produce senzatia euforica asociata în mod normal cu marijuana.

Multi cred ca are proprietăți antiinflamatoare și de ameliorare a durerii, iar recent au apărut numeroase produse infuzate cu CBD.

Declarația Coca-Cola a venit in urma rapoartelor ca acestia ar discuta o asociere cu compania canadiană Aurora Cannabis pentru a produce o băutură de sănătate.

Faptul ca unul dintre cele mai mari branduri din lume prezinta interes fata de acest sector este un alt indiciu al acceptării produselor pe baza de cannabis la nivel de corporatii și a modului în care Canada este probabil să joace un rol central în dezvoltarea viitoare.

 

Vezi și produsele Global Hubb cu aditivi CBD https://globalhubb.ro/product/cbd/

Sursa https://news.sky.com/story/coca-cola-contemplates-healthy-cannabis-drink-11501075

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *