Garantie

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003. Garantia comerciala oferita pentru dispozitive electronice este de 90 de zile de la data achizitionarii, incarcatoare si adaptoare, 12luni. Atomizoarele, clearomizoarele, cartomizoarele, cartusele, rezistentele, capsulele recipentele de lichid, accesoriile si alte componente ce nu includ parti electronice sunt considerate ca parti consumabile si beneficiaza de o garantie de 24h de la ridicarea coletului. Produsele vor fi inlocuite in cazul in care prezinta defecte de functionare din fabricatie sau defecte privind transportul acestora.

Retururi

Cumparatorul are dreptul de a returna comanda in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Returul se poate solicita telefonic sau prin email. Taxele de expediere, precum si alte taxe suplimentare nu sunt rambursabile. Din motive de siguranta si igiena, nu putem accepta returnatri pentru lichidele desigilate. De asemenea, nu putem accepta returnarea cartomizoarelor, cartuselor sau rezervoarelor.

Returnarea produsului se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca acesta sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile si neutilizat). Cheltuielile pentru returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar sau posta, la optiunea cumparatorului.

Garantia acopera numai defectele de fabricatie si nu acopera aspecte legate de abuz, utilizare incorecta sau uzura, inclusiv praf, umiditate sau caldura. Este necesar ca produsul defect sa fie returnat la noi, ambalat corespunzator pentru transport in conditii de siguranta. In cazul in care produsul este determinat ca fiind ireparabil, Globalhubb isi rezerva dreptul de a inlocui produsul defect cu un produs echivalent daca este disponibil sau de a retrage garantia daca nu exista nici o inlocuire.

Detalii pentru retur:

Telefon: +40 758 840 785

Address: Str. Vlad Țepeș 8, Brașov

Email: [email protected]