SĂNĂTATE

Sondajul WVA constată că vapatul îi ajută pe fumători să renunțe la tutun

Sondajul WVA constată că vapatul îi ajută pe fumători să renunțe la tutun | Global Hubb

Un sondaj realizat de World Vapers ’Alliance (WVA) a constatat că foștii fumători spun că vapatul a funcționat pentru a-i ajuta să renunțe la tutun.

Sondajul WVA arată că 9 din 10 vaperi au început să vapeze pentru a renunța la fumat sau pentru a reduce cantitatea de tutun consumat. Aproape 500 de membri ai World Vapers ’Alliance au participat la sondaj, care urmărește să înțeleagă mai bine vaperii înaintea multor bătălii legislative din întreaga lume. Vaperii au fost întrebați de ce au început să vapeze, preferințele lor în ceea ce privește aromele de vapat și obiceiurile lor de cumpărare.

Sondajul realizat de WVA a fost derulat online din octombrie până în decembrie.

Michael Landl este directorul Alianței World Vapers. Este din Austria și are sediul la Viena. Este un profesionist cu experiență în politici și un pasionat. A studiat la Universitatea St. Gallen și a lucrat pentru mai multe instituții publice, precum și în Parlamentul german.

Landl a spus: „Vapatul în mod clar este o opțiune excelentă pentru fumătorii care doresc să renunțe. Acest sondaj ne-a confirmat convingerea că aproape toți vaperii actuali folosesc țigări electronice pentru a renunța sau a reduce consumul de țigări. ”

Rezultatele sondajului au arătat că:

  • Peste 90% au început să vapeze pentru a renunța la fumat sau pentru a reduce numărul de țigări pe care le fumează.
  • Aproape 92% au declarat că vor continua să vapeze prin mijloace alternative sau să se întoarcă la fumat dacă arome ar fi interzise.
  • Aproape 95% au spus că vaparea le-a ajutat să reducă sau să renunțe complet la fumat.
  • Un 94% copleșitor a spus că vaparea este mai eficientă decât alte metode de renunțare la fumat.

Michael Landl a cerut parlamentarilor: „Vaping-ul este mai puțin dăunător decât fumatul și poate ajuta fumătorii să renunțe și foștii fumători să rămână departe de obiceiul mortal. De aceea, noile reglementări ar trebui să fie conduse de știință și experiență din viața reală, în loc de ideologie pe această temă. Parlamentarii din întreaga lume trebuie să încurajeze în mod activ fumătorii să treacă la țigări electronice. În caz contrar, obiectivul îmbunătățirii sănătății publice nu poate fi atins. 2021 trebuie să devină anul vapatului în loc de fumat ”.

NHS spune: „Țigările electronice sunt mult mai puțin dăunătoare decât fumatul și vă pot ajuta să renunțați”.

Sursa: planetofthevapes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publică.