DISTRIBUȚIE PUFF BAR

Pre╚Ťuri speciale pentru distribuitori – B2B – Engros

DISTRIBUȚIE PUFF BAR

Ne m├óndrim prin servicii execlente de distribu╚Ťie ╚Öi g─âsirea solu╚Ťiei ideale pentru nevoile clien╚Ťilor no╚Ötri. Deservim sute de companii din Rom├óina cu cea mai mare gama de produse de pe pia╚Ťa de vape ╚Öi in special cele de unic─â folosin╚Ť─â – Puff Bar.

Puff Bar sunt dispozitive pentru vapat de unic─â folosin╚Ť─â care au luat cu asalt pia╚Ťa de vaping din ├«ntreaga lume. ├Än compozi╚Ťia acestora se afl─â un bumbac medical ce este ├«mbibat cu un amestec lichid de nicotin─â ╚Öi arome. Functioneaz─â ├«n acela╚Öi sistem c─â ╚Ťig─ârile electronice obi╚Önuite, adica dispozitivul incalzeste lichidul pentru produce vaporii ╚Öi a satisface pofta de nicotin─â. Cu un aspect slim, dintr-o bucata, colorate ╚Öi u╚Öoare, dispozitivele Puff Bar rezolva unele dintre cele mai ├«nt├ólnite probleme cu care se confrunt─â vaperii, in general. Rezervorul ╚Öi bateria acestora nu au nevoie de re├«nc─ârcare.

├Än func╚Ťie de fiecare model, acestea con╚Ťin suficient lichid pentru a fi considerate echivalentul a dou─â pachete de ╚Ťig─âri tradi╚Ťionale. ├Än compozi╚Ťia acestora se afl─â un bumbac medical ce este ├«mbibat cu un amestec lichid de nicotin─â ╚Öi arome. Fiind un dispozitiv gata asamblat, vaperii nu mai trebuie sa se ocupe de desfacerea si asamblarea componentelor, curatarea lor sau umplerea rezervorului, ceea ce ├«l face un dispozitiv perfect pentru deplas─âri sau ie╚Öiri ├«n ora╚Ö.

Global-Hubb-Distributie
Globalhubb Certificat Elf Bar 2023

DISTRIBUITOR OFICIAL ELF BAR

Suntem deosebit de onora╚Ťi s─â fim distribuitori oficiali ├«n Rom├ónia ai produselor Elf Bar, astfel ├«nc├ót putem oferi cele mai competitive pre╚Ťuri indiferent de cantitatea de produse achizi╚Ťionat─â. Punem astfel la dispozi╚Ťie stocuri disponibile ├«n permanen╚Ť─â c─âtre cele mai mari lan╚Ťuri de magazine din ╚Ťar─â.

├Än luna Iunie 2022 am deschis primul centru de distribu╚Ťie din Rom├ónia dedicat produselor Puff Bar dar mai ales Elf Bar pentru a servi at├ót clien╚Ťii locali c├ót ╚Öi cei din Europa.

ÎNREGISTRARE

ÎNREGISTRARE DISTRIBUITOR

Pentru a beneficia de pre╚Ťuri preferen╚Ťiale pentru cump─âr─âturile en-gros, te rug─âm s─â creezi un cont de distribuitor. Contul t─âu va fi aprobat ├«n cel mai scurt timp.
INTRĂ ÎN CONT

AUTENTIFICARE DISTRIBUITOR

Intr─â ├«n contul t─âu de distribuitor pentru a plasa o comand─â. Pre╚Ťurile vor fi afi╚Öate f─âr─â TVA direct ├«n magazin conform pragului setat contului t─âu, iar tot ce trebuie s─â faci este s─â plasezi comanda.
Global Hubb Preturi Mici

PREȚURI IMBATABILE

Cele mai mici pre╚Ťuri din Rom├ónia la ╚Ťig─âri electronice de unic─â folosin╚Ť─â.

Gh Free Shipping2

LIVRARE GRATUIT─é

Livrare gratuit─â a 2-a zi oriunde ├«n ╚Ťar─â la toat─â gama Puff Bar.

Global Hubb Asistenta2

ASISTEN╚Ü─é ╚śI SUPORT

Oferim asisten╚Ť─â pe ├«ntreg parcursul colabor─ârii.

Global Hubb Elf Bar Distribuitor Autorizat

├Ä╚Ťi st─âm la dispozi╚Ťie dac─â ai ├«ntreb─âri sau dore╚Öti o ofert─â personalizat─â.

Luni – Vineri ├«ntre 10:00 ╚Öi 18:00