Garan╚Ťie

Condi╚Ťiile de garan╚Ťie sunt conforme cu legisla╚Ťia actual─â. Garan╚Ťia oferit─â nu afecteaz─â drepturile consumatorilor conferite de lege ╚Öi ├«n temeiul dispozi╚Ťiei OG nr. 21/1992 privind protec╚Ťia consumatorilor, cu modific─ârile ulterioare, Legea nr. 449/2003. Garan╚Ťia comercial─â oferit─â pentru dispozitivele electronice este de 90 de zile de la data achizi╚Ťiei. Atomizatoarele, clearomizerele, cartomizatoarele, cartu╚Öele, rezisten╚Ťele, capsulele, recipientele pentru lichide, accesoriile ╚Öi alte componente care nu includ piese electronice sunt considerate piese consumabile ╚Öi beneficiaz─â de o garan╚Ťie de 24 de ore din livrarea coletului. Produsele vor fi ├«nlocuite dac─â prezint─â defecte de fabrica╚Ťie sau defecte ├«n ceea ce prive╚Öte transportul lor.

Garantia acopera doar defectele de fabrica╚Ťie ╚Öi nu acoper─â aspecte legate de abuz, utilizare incorect─â sau uzur─â, inclusiv praf, umiditate sau c─âldura. ├Änlocuirea poate fi ob╚Ťinuta prin completarea formularului de retur de mai jos. Este necesar ca produsul defect sa fie returnat la sediul nostru, ambalat corespunzator pentru transport ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â. ├Än cazul ├«n care produsul este determinat ca fiind ireparabil, GlobalHubb ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a ├«nlocui produsul defect cu un produs echivalent dac─â este disponibil sau de a retrage garan╚Ťia dac─â nu exist─â nicio ├«nlocuire.

Retururi

Cump─âr─âtorul are dreptul de a returna comanda ├«n termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Returul poate fi solicitat prin telefon sau e-mail. Taxele de expediere, precum ╚Öi alte taxe suplimentare nu sunt rambursabile. Din motive de siguran╚Ť─â ╚Öi igien─â, nu putem accepta return─âri pentru lichide nesigilate. De asemenea, nu putem accepta returnarea cartomizatoarelor, a cartu╚Öelor sau a rezervoarelor, conform OUG nr. 34 din 4 iunie 2014 articolul 16. Returul produsului se poate face prin curierat rapid, cu condi╚Ťia s─â se afle ├«n aceea╚Öi stare ├«n care a fost livrat (cu toate accesoriile ╚Öi neutilizat). Cheltuielile pentru returnarea bunurilor vor fi suportate de cump─âr─âtor. Valoarea produsului returnat va fi pl─âtit─â ├«n termen de maxim 14 zile de la recep╚Ťia produsului, prin transfer bancar. Garan╚Ťia acoper─â numai defectele de fabrica╚Ťie ╚Öi nu acoper─â problemele legate de abuz, utilizare necorespunz─âtoare sau uzur─â, inclusiv praf, umiditate sau c─âldur─â. Este necesar ca produsul defect s─â ne fie returnat, ambalat corespunz─âtor pentru transport ├«n siguran╚Ť─â.

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi returnarea unui sau mai multor produse sau trimiterea acestora ├«n garan╚Ťie, v─â rug─âm s─â completa╚Ťi cererea de retur de mai jos ╚Öi v─â vom contacta ├«n cel mai scurt timp pentru solu╚Ťionare.