Garanție

Condițiile de garanție sunt conforme cu legislația actuală. Garanția oferită nu afectează drepturile consumatorilor conferite de lege și în temeiul dispoziției OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, cu modificările ulterioare, Legea nr. 449/2003. Garanția comercială oferită pentru dispozitivele electronice este de 90 de zile de la data achiziției. Atomizatoarele, clearomizerele, cartomizatoarele, cartușele, rezistențele, capsulele, recipientele pentru lichide, accesoriile și alte componente care nu includ piese electronice sunt considerate piese consumabile și beneficiază de o garanție de 24 de ore din livrarea coletului. Produsele vor fi înlocuite dacă prezintă defecte de fabricație sau defecte în ceea ce privește transportul lor.

Garantia acopera doar defectele de fabricație și nu acoperă aspecte legate de abuz, utilizare incorectă sau uzură, inclusiv praf, umiditate sau căldura. Înlocuirea poate fi obținuta prin completarea formularului de retur de mai jos. Este necesar ca produsul defect sa fie returnat la sediul nostru, ambalat corespunzator pentru transport în condiții de siguranță. În cazul în care produsul este determinat ca fiind ireparabil, GlobalHubb își rezervă dreptul de a înlocui produsul defect cu un produs echivalent dacă este disponibil sau de a retrage garanția dacă nu există nicio înlocuire.

Retururi

Cumpărătorul are dreptul de a returna comanda în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Returul poate fi solicitat prin telefon sau e-mail. Taxele de expediere, precum și alte taxe suplimentare nu sunt rambursabile. Din motive de siguranță și igienă, nu putem accepta returnări pentru lichide nesigilate. De asemenea, nu putem accepta returnarea cartomizatoarelor, a cartușelor sau a rezervoarelor, conform OUG nr. 34 din 4 iunie 2014 articolul 16. Returul produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția să se afle în aceeași stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile și neutilizat). Cheltuielile pentru returnarea bunurilor vor fi suportate de cumpărător. Valoarea produsului returnat va fi plătită în termen de maxim 14 zile de la recepția produsului, prin transfer bancar. Garanția acoperă numai defectele de fabricație și nu acoperă problemele legate de abuz, utilizare necorespunzătoare sau uzură, inclusiv praf, umiditate sau căldură. Este necesar ca produsul defect să ne fie returnat, ambalat corespunzător pentru transport în siguranță.

În cazul în care doriți returnarea unui sau mai multor produse sau trimiterea acestora în garanție, vă rugăm să completați cererea de retur de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru soluționare.