Review Voopoo Vinci 2 Pod Kit

Fiecare generație de VINCI aduce noi descoperiri în design. De data aceasta, VINCI 2 se inspiră din neo-geometrie pentru a pune frumusețea și stilul într-o mână. Fie că este vorba de norul mare sau de aromă, aici vă puteți bucura de toate. Inteligență, ușurință în utilizare, portabilitate, aceasta este frumusețea VINCI 2!

Citește mai mult

Review Voopoo Vinci Pod Kit

Curbele familiare netede și profilul elegant rămân, dar Voopoo a rafinat materialele utilizate în kitul Vinci Pod, astfel încât noile culori să strălucească cu o iridescență hipnotică și o strălucire asemănătoare oglinzilor, fiind în același timp rezistente la amprente și zgârieturi.

Citește mai mult

Review Innokin Sensis

Innokin Sensis oferă un upgrade în tehnologie care prelungește durata de viață a rezistenței și crește aromele pentru o experiență de neegalat. Modul „Find F” ascuns este noua generație de tehnologie vape care produce o ieșire în formă de undă la frecvența selectată. Crearea și valorificarea unei noi forme de încălzire termodinamică pentru dispozitivele de vapare ca primele de acest gen, Find F nu numai că extinde longevitatea rezistentei, dar oferă și mai multa aroma.

Citește mai mult