Aici la Global Hubb, producem propriile noastre mărci de e-lichid în locațiile noastre de fabricație din apropierea Londrei, în Marea Britanie. În urma vânzărilor inițiale foarte mari pe piața românească, căutăm acum să distribuim brandurile noastre premium în toată țara.

Avem acorduri de exclusivitate cu unele dintre cele mai mari mărci internaționale, iar statutul nostru de distribuitor autorizat ne permite să oferim unele dintre cele mai bune prețuri pentru dispozitive și lichide din România.

Avem o selecție uriașă de lichide cu sau fără nicotină, fabricate în conformitate cu ISO9000 și înregistrate la UE și Autoritatea de Sănătate din România. Pachetele noastre de prețuri de distribuție foarte atractive pentru clienții comerciali oferă marje de profit de până la 100%.

Dacă te-ai săturat de aceleași lichide plictisitoare, întoarce-ți afacerea și oferă clienților și magazinului tău un puls de produse de înaltă calitate, de înaltă marjă, produse în Marea Britanie.

Dacă ești interesat de o ofertă personalizată, trimite-ne un mesaj prin pagina de Contact și te vom contacta în cel mai scurt timp.