GHIDURI

Produsul tău Elf Bar este original?

Elf Bar 600 Video Bg 2

Având în vedere cât de nebun de populare au devenit produsele Elf Bar, era doar o chestiune de timp până când țigările electronice de unică folosință (PUFF BAR) contrafăcute să înceapă să inunde piața. Din păcate, Elf Bar-urile false sunt o problemă reală, dar le poți evita cu ușurință urmând instrucțiunile noastre de mai jos.

Din fericire pentru consumatori, Elf Bar a făcut tot posibilul pentru a evita ca produsele contrafăcute să cadă în mâinile vaperilor. De asemenea, au făcut foarte ușor să determinăm rapid dacă dispozitivul este real sau contrafăcut utilizând codul QR de pe autocolantul de securitate plasat pe exteriorul ambalajului.

Elf Bar luptă în permanență cu cai care produc ilegal aceste produse și a lansat o declarație privind combaterea globală a contrafacerii a ELFBAR.

De la lansarea acțiunii noastre de combatere a produselor contrafăcute în Iunie 2021, am reprimat peste 120 de obiective de producție și vânzări contrafăcute, inclusiv fabrici, depozite, companii de logistică și comerț exterior și am confiscat peste 2 milioane de produse ELFBAR false finite, milioane de cutii de ambalare, coduri anti-contrafacere, semifabricate și alte accesorii.

Statement on Global Anti-counterfeiting of ELFBAR

Cum să verifici dacă produsul este original

Urmați pașii simpli de mai jos pentru a verifica dacă Elf Bar este autentic. Aceasta va funcționa cu toate modelele Elf Bar, inclusiv cu cele mai populare produse ale acestora.

  1. Localiează autocolantul de securitate pe exteriorul ambalajului.
  2. Scanează codul QR prezentat pe autocolantul de securitate cu camera smartphone-ului. Deschide camera telefonului și ține-o direct deasupra codului QR. Un hyperlink va apărea pe ecranul telefonului. Click pe acest hyperlink pentru a te duce la pagina de verificare de pe site-ul Elf Bar.
  3. Dacă Elf Barul tău este original, ar trebui să vezi următorul text: „The security code you inquired about is correct.” Dacă, totuși, site-ul web spune următoarele: „Sorry, the security code is invalid, so please check the code and try again.” – atunci dispozitivul tău este fals.
  4. Dacă nu ai un smartphone sau aveți probleme cu scannerul de coduri QR, poți accesa site-ul oficial Elf Bar și introdu manual codul de securitate, care poate fi găsit direct sub codul QR de pe autocolantul fizic.
Elf Bar Verify Correct Code

Ce să faci dacă ai cumpărat un Elf Bar fals

Oprește imediat utilizarea dispozitivului și nu mai cumpăra produse de vape de la acel comerciant. Poți încerca să-l returnezi la magazinul de la care l-ai cumpărat, dar este puțin probabil să aibă ca rezultat o rambursare. La urma urmei, dacă un magazin vinde produse contrafăcute, este probabil că nu au nicio integritate și nici nu ar fi dispuși să susțină produsul.

De asemenea, puteți contacta Elf Bar prin formularul de contact . Este puțin probabil ca acest lucru să vă ajute în calitate de consumator, dar îl va ajuta pe Elf Bar în lupta lor continuă pentru a combate falsele Elf Bars și, prin urmare, și colegii noștri vaperi.

*Dacă nu te simți bine după ce ai folosit un dispozitiv considerat a fi contrafăcut, consultă medicul. Păstrează dispozitivul, pentru orice eventualitate.

Elf Bar Verify Incorrect Code

Cum să eviți cumpărarea de Elf Bars contrafăcute

Regula noastră numărul unu pentru evitarea dispozitivelor false de unică folosință este să cumperi de la un comerciant cu amănuntul de renume. Dacă cumperi online, îți recomandăm să utilizezi globalhubb.ro, deoarece comercializăm doar produse originale și suntem cel mai mare distribuitor din România.

Ca alternativă, dacă intenționezi să cumperi offline, îți recomandăm să utilizezi un magazin de vape local de încredere. Dacă ești prin apropiere, încearcă magazinele noastre Puff Bar Brașov și Puff Bar Cluj.

Sunt periculoase Elf Bar-urile contrafăcute?

Producătorii de renume nu își pot permite produse defecte sau periculoase să ajungă pe piață sub numele lor deoarece succesul afacerii lor depinde de acest lucru. Prin urmare, aceștia cheltuiesc sume uriașe de bani pentru asigurarea calității, instalații de producție curate și caracteristici de siguranță a produselor. Nu același lucru se poate spune despre producătorii de produse contrafăcute care sunt acolo doar pentru a face bani rapid.

Un produs fals are șanse mult mai mari ca ceva să meargă prost sau ca e-lichidul să nu fie corect. Deși este puțin probabil, utilizarea unui produs fals ar putea avea consecințe dăunătoare pentru sănătatea ta. În opinia noastră, nu merită riscul. Înainte de a utiliza orice produs Elf Bar, urmează pașii menționați mai sus pentru a te asigura că Elf Bar-ul tău este autentic.

Un comentariu la “Produsul tău Elf Bar este original?

  1. ndutescu spune:

    Toate produsele Elf Bar comandate au fost originale si de buna calitate. Foarte multumit de procesul de achizitie si receptie.
    Tineti-o tot asa!!

Lasă un răspuns