GHIDURI, NOUTĂȚI, SĂNĂTATE

Ce este Elf Bar și de ce este atât de popular?

Elfbar General Banner 1

Elf Bar este o țigară electronică de unică folosință care a lovit piața vapingului ca o furtună și a atras atenția tuturor cu prețurile imbatabile. Țigările electronice de unică folosință sunt atât de populare datorită faptului că nu necesită întreținere și vin pre-umplute cu e-lichid și sare de nicotină (Nicotine Salt) care furnizează nicotină pe o perioadă mai lungă de timp – cu o senzație mult mai lină a gâtului. Un alt motiv pentru care dispozitivele Elf Bar au devenit atât de populare este pentru că acestea nu curg deloc. Împreună cu arome nebunești de bune, este un câștig pentru mulți utilizatori.

Dispozitivele de unică folosință Elf Bar vin cu un design portabil și dimensiuni compacte, ideale pentru deplasări, ieșit în oraș, club, sau petreceri. Sunt înlocuitoare excelente ale țigării tradiționale și sunt recomandate mai ales celor care caută portabilitate și ușurința utilizării, cât și să își potoleasca pofta de nicotină. Este un dispozitiv Mouth to Lung care imită stilul de fumat, are un sistem inteligent de încălzire și fără butoane. Pentru a activa dispozitivul, tot ce trebuie să faceți este să inhalați și începe să vaporizeze.

Elf Bar, Elf Bar 600, Elf Bar Cr500

Aspect și Design

Podul de unică folosință ELF Bar este un sistem ușor și conceput din materiale premium plăcute la atingere, care a atras mult interes în comunitatea de vaping, mai ales printre începătorii care au trecut recent de la țigări tradiționale la vaping, pur și simplu confortul de a le scoate din ambalaj și de a vapa imediat este extrem de avantajos.

Elf Bar are un corp frumos, subțire, cu un muștiuc gândit perfect pentru ușurință și care este foarte confortabil de utilizat. Corpul țigării are un finisaj mat neted care se simte grozav atunci când este folosit și fără să lase amprente.

Performanță

Elf Bar sunt unul dintre cele mai populare dispozitive de vaporizare de unică folosință și, odată ce le-ați încercat, nu este greu de spus de ce. Aceste țigări electronice prietenoase și ușor de transportat sunt o alegere excelentă pentru orice fumător care dorește să facă primii pași spre a renunța la substanțele nocive din țigările electronice, dar nu vrea să cumpere un kit complex de vaping, rezistențe și e-lichid, și sa aibă de a face cu scurgeri și mentenanță.

Datorită funcției de tragere automata, vaporizarea este mult mai ușoară și este mai mult o „tragere” naturală, care s-ar potrivi unui fost fumător. Activarea automată înseamnă că nu există butoane și setări cu care să vă jucați, pur și simplu inspirați și bucurați-vă de aroma. Elf Bar afirmă că poți obține 600 de pufuri din fiecare Elf Bar 600. Deși cantitatea raportată de pufuri pare să fie între 500-600, depinde de durata fiecărei înhalări.

Are o baterie de 550 mAh, care este tot ceea ce este necesar pentru acest dispozitiv, așa că nu vă faceți griji că veți rămâne fără baterie înainte ca lichidul să se termine. Tensiunea constantă de ieșire oferă un gust pur și stabil până la ultima vaporizare.

Elfbar Performance Graph

Este Elf Bar dăunător?

Folosirea unui Elf Bar nu este diferită de orice alt dispozitiv sau kit de vaping. Cel mai bun lucru pentru orice fumător este să aibă în vedere sănătatea sa și să se lase de fumat. De departe, unul dintre cele mai importante și mai discutate beneficii ale vapingului este că este mai puțin nociv pentru sănătatea ta decât fumatul. Au existat o mulțime de studii care demonstrează acest lucru, precum și relatări directe despre oameni care se simt mai bine atunci când trec la vaping de la fumat.

Ghidurile publicate de Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire (NICE) sprijină utilizarea vapingului și a e-lichidelor pentru a ajuta persoanele care se luptă să renunțe la fumat. Aceștia au constatat într-un alt studiu ca 90% dintre fumătorii de țigări tradiționale nu sunt conștienți că vapingul este mult mai puțin nociv decât fumatul. Acest lucru este susținut de o analiză a dovezilor efectuată de Public Health England (PHE), care a constatat că, deși nu este complet lipsită de riscuri, vapingul este cu cel puțin 95% mai puțin dăunătoare decât fumatul. Bineînțeles, trebuie avut în vedere și calitatea dispozitivelor și a lichidelor consumate, motiv pentru care recomandăm întotdeauna alegerea gamelor premium.

Este important să achiziționați produsele din surse de încredere pentru a evita produse contrafacute. La Global Hubb, comercializăm doar produse 100% originale. Vezi mai multe despre verificarea autenticității produselor Elf Bar în articolul nostru – Produsul tău Elf Bar este original?

Concluzii

Dispozitivul arată grozav și este foarte ușor, este un vaporizator drăguț, la îndemână, care poate încăpea cu ușurință în buzunar și alegerea perfectă pentru cei care se bucură de o noapte în oraș sau în deplasare, fără a fi nevoie să ia cu ei un kit de vape voluminos. După cum am mai spus, acestea sunt populare printre vaperii începători, deoarece sunt extrem de simplu de utilizat și nu necesită experiență tehnică pentru a le folosi.

7 comentarii la “Ce este Elf Bar și de ce este atât de popular?

 1. Calimandruc Lacramioara spune:

  Calitate! MULȚUMESC!

 2. Bumbu Mihaela spune:

  Fiecare comanda a fost livrata foarte repede.
  Produsele exact Că în descriere.

 3. Lauran Larisa spune:

  Calitate,promptitudine.Mulțumesc!

 4. Soroceanu Ramona spune:

  Minunate!Ador Lemon tart ….

 5. Nicolae Camelia spune:

  Datorita acestor produse am reusut sa renunt la tigarile clasice. Am scapat de mirosul neplacut al nicotinei din timpul fumatui, pentru mine si pentru cei din jur. Apreciez foarte mult, atat calitatea produselor precum si modul ptompt in care sunt livrate.

  1. Global Hubb spune:

   Dorim să vă felicităm sincer și ne bucurăm pentru această reușită! 🥳

Lasă un răspuns