SĂNĂTATE

Sustenabilitatea vapingului

Sustenabilitatea vapingului | Global Hubb

Odată adulți, oamenii au oportunitatea de a face propriile alegeri. De la mâncarea pe care o mănâncă dimineața, până la viciile în care decid să se delecteze.

Când vine vorba de vapat, multe opțiuni sunt mai durabile și mai bune pentru planetă pe măsură ce tendințele și industria vapingului continuă să crească.

Înțelegerea importanței durabilitățiiÎnțelegerea importanței durabilității

Una dintre cele mai bune modalități de a dezvolta obiceiuri durabile este să vă familiarizați cu motivele din spatele nevoii de a fi mai ecologic. Conștientizarea problemelor și motivul pentru care este necesară o schimbare este jumătate din luptă.

Chiar dacă unii încearcă să conteste schimbările climatice, indicând vremea mai rece în anumite regiuni, aceasta este o problema care ne afecteaza pe toti. Nu numai că este important să distingem clima de vreme, dar datele climatice generale ne arată, de asemenea, că gazele cu efect de seră încălzesc încet temperaturile globale. Deși este posibil să nu vedem dovezile fizice ale acestor schimbări dăunătoare pe planetă acum, nu înseamnă că nu vom începe să vedem din ce în ce mai multe efecte negative pe măsură ce trece timpul.

Faceti schimbarea

Unele persoane care folosesc țigările electronice le folosesc de obicei ca înlocuitor pentru țigările tradiționale. Unii o fac pentru a controla mai bine cantitatea de nicotină, iar alții folosesc vapingul ca o modalitate de a renunta la fumat complet. Dacă v-ați gândit să faceți trecerea la vapat, merită remarcat faptul că este mult mai sustenabil decât fumatul clasic.

Spre deosebire de vapat, țigările tradiționale contribuie mult mai mult la poluarea mediului. Filtrele  de țigări reprezintă o treime din masa totală a gunoiului din Marea Britanie. Deșeurile produse de țigări conțin substanțe dăunătoare, cum ar fi plumbul și arsenic(nu sunt biodegradate). Deși cartușele tigarilor electronice sunt de unică folosință, este mai puțin probabil ca oamenii să le arunce in aceleași locuri in care aruncau filtrele tigarilor traditionale. De asemenea, este mult mai ușor să reciclezi țigările electronice și accesoriile acestora.

Dacă totuși vă împărțiți acest viciu  între dispozitive de vapat și țigări, este timpul să faceți schimbarea. Trecerea exclusiv la țigări electronice, vă pot ajuta să faceți cea mai ecologică alegere posibilă.

Cercetare

Una dintre numeroasele responsabilități care vin cu puterea de alegere este cercetarea produselor pe care le consumați. Așa cum ar trebui să cercetați felul de mâncare pe care îl consumati în fiecare zi, să aflați de unde provin produsele, din ce sunt făcute și efectul pe care il au transportul și ambalajul asupra mediului .

Cumpărăturile de la companii locale de vaping sunt o modalitate excelentă de a vă sprijini comunitatea și vă pot face interesele de vapat și mai durabile. De obicei, comanda online de la o corporație de vapat aleatorie are ca rezultat emisii excesive, deoarece acestea trebuie să vă livreze produse, uneori din diferite țări, contribuind astfel și mai mult la gazele cu efect de seră. Când luați în considerare frecvența cu care oamenii comandă lucruri, toate acele achiziții individuale se adaugă în cele din urmă la problemele legate de schimbările climatice cu care se confruntă planeta noastră.

De asemenea, este la fel de important să fii educat și să îi educi pe ceilalți pe tema schimbărilor climatice. Cu alegerile corecte și dedicarea pentru sustenabilitate, va fi mai ușor să ai grijă de planetă și, în cele din urmă, de tine.

Sursa: planetofthevapes

Lasă un răspuns