Livrare gratuită la toate comenzile peste 149 RON în limita kilometrilor interni Fan Courier | Comenzile se onorează în maxim 3-4 zile lucrătoare

Parteneriat de exclusivitate Global Hubb – ToB Liquids

–   Comunicat de presă  –

Suntem extaziați să anunțăm încheierea unui parteneriat de exclusivitate cu To Be Pharma S.r.l, unul dintre cei mai prolifici furnizori de lichide pentru țigări electronice din Italia, cu deschidere în peste 8 țări din Europa, eveniment care coincide cu aniversarea de 10 ani al brandului ToB Liquids și lansarea ToBe Candy*

Parteneriatul are ca obiectiv completarea gamei de produse și servicii oferite de Global Hubb Vapes, cu o puternică suită de lichide pentru țigări electronice, dezvoltată și implementată de To Be Pharma pe piața regională în cei peste 5 ani de existență în România.

„Parteneriatul cu To Be Pharma este unul dintre pașii strategici din 2019, dedicați dezvoltării portofoliului de soluții și servicii oferite clienților noștri. Era cel mai firesc pas înainte, întrucât tot mai multe companii caută soluții eficiente pentru gestionarea resurselor. Un astfel de parteneriat e necesar atât pentru dezvoltarea companiei, cât și spre eficientizarea activitătii a precizat Simon Partridge, Director Dezvoltare Global Hubb Vapes Romania.

„Parteneriatul cu Global Hubb Vapes face parte din strategia To Be Pharma de creștere a veniturilor prin vânzări direct și indirecte. Am descoperit în Global Hubb Vapes o companie extrem de determinată, în plin proces de diversificare a ofertei, cu un portofoliu important de clienți, premise care suntem convinși că vor contribui semnificativ la creșterea cotei de piată atât în România cât și la nivel european”, susține Lucian Trifan, Director de Marketing & Strategie, ToB Liquids Romania.

În puțin peste un an de la intrarea pe piață, Global Hubb Vapes a devenit una dintre cele mai mari companii din industria țigărilor electronice din România, eveniment marcat de achiziționarea companiei Tigari Electronice SRL (Nanoline). Prezenți în peste 100 de locații și cu un portofoliu de peste 1500 de clienți, Global Hubb Vapes deține și comercializează mai mult de 12 colecții în suita proprie de lichide pentru țigări electronice. Alături de o echipă de peste 60 de specialiști, Global Hubb derulează activități în 14 țări ale lumii, compania prezentând numeroase colaborări exclusive cu branduri de top la nivel mondial, printre care amintim Dinner Lady, Capella Flavors, Gorilla Bottles și multe altele!

Pentru mai multe informații accesați www.globalhubb.ro; www.tobeliquids.com

*Primele bomboane pentru vaperi! O dată cu aniversarea de 10 ani a brandului ToB Liquids se anunța și lansarea proiectului ToBe Candy: bomboane revoluționare de înaltă calitate, produse din aceleași arome folosite la fabricarea lichidelor ToB. Caramelele ToBe Candy reprezintă o demonstrație a purității materialelor organice folosite, de grad farmaceutic, arome 100% produse în Italia și certificate pentru uz alimentar! Pentru a celebra acest eveniment s-au ales și recreat, sub formă de bomboane, 10 dintre cele mai populare arome.

Oficializăm colaborarea Global Hubb – ToB Liquids cu sute de premii de excepție, în exclusivitate! Luni, pe 18 martie…

Publicată de Global Hubb Romania pe Marţi, 12 martie 2019

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.