SĂNĂTATE

Canadian Vaping Association

Canadian Vaping Association | Global Hubb

Canadian Vaping Association a avertizat cu privire la modificările politicii anti-vaping care vor duce la creșterea ratelor de fumat și la rezultate negative pentru sănătatea publică. Acesta a avertizat că revizuirea de către Coaliția din Quebec pentru controlul tutunului (QCTC) ar putea avea consecințe grave neintenționate.

QCTC a cerut interzicerea tuturor aromelor, în afară de tutun, o majorare a impozitelor e-lichidelor, interzicerea anumitor aparențe de ambalare și avertismente privind riscurile pentru sănătate.

CVA spune că „a fost un avocat consecvent pentru măsuri puternice de protecție a tinerilor și a colaborat cu multe guverne pentru a crea un cadru care să echilibreze protecția tinerilor cu accesul adulților. În timp ce organizația noastră este de acord cu unele dintre recomandările prezentate de QCTC, altele vor avea consecința neintenționată atât a împingerii foștilor fumători înapoi la fumat, cât și a descurajării unui număr de fumători actuali de la trecerea la un produs semnificativ mai puțin dăunător. ”

După ce a subliniat că o serie de lucruri pe care le solicita QCTC sunt deja în vigoare, CVA a adăugat: „În repetate rânduri, s-a ajuns la concluzia că aromele de a fi un motor pentru utilizarea tinerilor este o eroare. Datele continuă să arate că aromele sunt imperative pentru adoptarea adulților și pentru încetarea succesului, în timp ce interdicțiile de aromă au dus la o creștere imediată a ratelor de fumat și a consumului tradițional de tutun. ”

S-a referit la constatările făcute de Centrele de Control și Prevenire a Bolilor din America, în care 77% dintre copiii chestionați nu au afirmat că arome sunt motivul pentru care au încercat vaping – răspunsul numărul unu fiind „curioși” despre vaping.

Apoi, dintr-un studiu realizat de cercetători de la Universitatea Yale, CVA a citat: „Adulții care au început să vapeze țigări electronice fără aromă de tutun au fost mai predispuși să renunțe la fumat decât cei care au vapat arome de tutun”.

CVA a adăugat: „Pentru a înțelege daunele pe care le provoacă interdicțiile aromelor asupra sănătății publice, trebuie doar să ne uităm în Nova Scoția. Imediat după decizia provinciei de a interzice aromele, vânzările tradiționale de țigări au înregistrat o creștere fără precedent. Îndemnându-l pe președintele Atlantic Convenience Store Association să lanseze o declarație prin care solicită Nova Scotia să reconsidere interdicția, având în vedere creșterea dramatică a vânzărilor de țigări. ”

Apoi, abordând problema creșterii impozitării, CVA a arătat concluziile unui studiu din Minnesota care a constatat că „taxarea produselor de vapat ar duce la o creștere cu 8,1% a consumului de tutun și la o scădere a renunțării la fumat de 1,4%”

Organizația a concluzionat: „CVA respectă misiunea QCTC de a proteja tinerii de experimentarea și dependența de nicotină. Cu toate acestea, este crucial ca guvernele canadiene și QCTC să înțeleagă deopotrivă că CVA împărtășește acest obiectiv. Au fost create afaceri independente de vapori pentru a rezolva problema creată de tutun. Deși este considerat adesea în mod greșit ca o extensie a tutunului, singurul scop al industriei independente a vaporilor este de a ajuta fumătorii adulți să își reducă daunele. ”

Sursa: planetofthevapes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publică.