Livrare gratuită la toate comenzile peste 149 RON | [email protected]

Principiul Plăcerii

Atunci când am vizionat acest clip din cadrul Forumului Global al Tabacului și Nicotinei, am fost profund surprins. Chiar cred că David Dorn a evidențiat esențialul. Vapatul este excelent pentru că induce plăcere.

Am încercat tot felul de metode pentru a renunța la fumat. Plasturii nu au funcționat. Inhalatorul, guma si spray-ul aveau un gust oribil. La fel ca pentru mulți alți oameni, metodele tradiționale de renunțare la fumat nu au funcționat pentru mine. Reușeam să mă abțin pentru o perioadă scurtă de timp, după care mă reîntorceam la fumat. Apoi a apărut metoda vapării, care are un gust plăcut și simulează perfect experiența fumatului. Iar acum, după mai bine de 2 ani de vapat, nu am mai fumat nici o țigară. Diferența cheie constă în plăcerea pe care mi-o provoacă vapatul – mult mai intensă decât cea produsă de fumatul tradițional.

Și nu numai că vapatul este plăcut, dar cu DIY (do it yourself) poți amesteca peste 1000 de arome diferite care să satisfacă fiecare gust în parte. Pentru mine, cea mai plăcută parte a vapatului este atunci când experimentez amestecand concentrate pentru a găsi e-lichidul perfect.

Dacă vreți să fim profunzi în privința experienței vapatului, să ne gandim puțin la filosoful John Stuart Mill. În cadrul filosofiei sale, căutarea unei vieți bune implică evitarea durerii și obținerea plăcerii. Asta înseamnă că răspândirea vapatului este un ideal moral, ceva cu adevărat necesar. Tot Mill afirmă că suntem setați genetic pentru a căuta plăcerea pe cât de mult posibil. Deci nu este de mirare că vapatul a devenit atât de popular: permite evitarea neplăcerilor cauzate de fumat aducând în același timp foarte multă placere.

Deci, pe scurt, hurrah pentru vapat! Să lăsăm revoluția să continue.

Toate cele bune,

Callum Alexander

Global Hubb

Distribuitori globali de e-lichid și produse DIY, inclusiv:

  • PG, VG și nicotină de nivel farmaceutic;
  • concentrate aromatice de cea mai bună calitate produse în Marea Britanie;
  • foarte multe game diferite de e-lichid pentru a satisface toate gusturile.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.