SĂNĂTATE

Ziua Internațională a Vapatului (30-Mai-2021)

Activismul în favoarea vapatului nu este ușor. Există o serie constantă de titluri negative în media despre vaping, fie că se bazează pe raportări inexacte, studii înșelătoare sau declarații demonstrabil false de către politicieni și autoritățile de reglementare.

În contextul acestui flux constant de pesimism cu privire la vapat, poate fi ușor chiar și pentru cei mai puternici dintre activiștii vaperi să se simtă opriți, iar acest lucru s-a intensificat mai mult ca oricând în timpul pandemiei.

Acest context a motivat World Vapers ’Alliance – Alianța Internațională a Vaperilor, să aleagă să sărbătorească Ziua Mondială a Vapatului 2021 (WVD) prin a evidenția tot ceea ce este bun despre vapat.

Scopul WVD este de a crește gradul de conștientizare în legătură cu țigările electronice și de a le evidenția ca unelte de reducere a riscurilor pentru fumători.

Tema pentru 2021 este „Go The Extra Mile”, care îi va încuraja pe vaperi să depășească obstacolele din cursa pentru susținerea și promovarea vapatului.

De-a lungul lunii mai, organizatorii planifică și o Cursă Internațională a Vapatului – „World Vape Run” ca preludiu al WVD, care le va oferi vaperilor șansa de a fi creativi în a-și arăta condiția fizică și în a arăta că vapatul le permite să respire liber și să-și mențină tonusul ridicat.

Vaperii își pot posta timpii obținuți în urma cursei de peste un kilometru pe rețelele de socializare cu hashtagurile #RunVaperRun și #WorldVapeDay.

Michael Landl, directorul Alianței Internaționale a Vaperilor – World Vapers Alliance (WVA), a declarat:

„Cu ocazia WVD, adunăm vaperi din toată lumea pentru a sărbători această inovație uimitoare care ne-a schimbat viața în bine. O facem sub motto-ul ”Go The Extra Mile”, pentru că nu mă pot gândi nici măcar la o singură persoană care a început să vapeze și care nu a avut beneficii, care nu a fost inspirat să meargă mai departe și să-și îmbunătățească viața în acest proces.”

Conform site-ului oficial, “WVD 2021 este o zi în care se vor evidenția beneficiile reducerii daunelor cauzate de tutun în general. Vrem să transmitem un mesaj pozitiv despre vaping și să ne concentrăm asupra binelui pe care îl aduce societății.

Ne întâlnim pentru a discuta despre tot ceea ce reprezintă vapatul și pentru a ne concentra asupra binelui pe care îl aduce societății și vom discuta cu figuri de top din lumea vapingului pentru a vedea ce au făcut în ultimul an.” 

WVD este pe 30 mai, cu o zi înainte de Ziua Mondială Fără Tutun, ceea ce face ca acest eveniment să fie și mai important.

Programul poate fi văzut pe site-ul oficial, unde veți găsi și linkurile de livestream.

PROMOȚIE

Și pentru că nu vrem să ratăm momentul de a sărbători acest eveniment, Global Hubb oferă  GRATUIT la toate comenzile peste 250 RON:

Valoarea cadoului este de 100 RON, iar promoția este valabilă în limita stocului disponibil. Nu este necesar să adaugi produsele în coș, îți poți alege aroma favorită la checkout.

Lasă un răspuns